ПРАТ "Карпатське УГР"

Код за ЄДРПОУ: 00138827
Телефон: 0342775563
e-mail: kugrvat@gmail.com
Юридична адреса: 76018, Івано-Франківська обл., м.Івано-Франківськ, вул.Польова, 8А
 
Дата розміщення: 23.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 27.06.2017
Кворум зборів** 88.72
Опис Питання порядку денного загальних зборiв акцiонерiв: 1. Про порядок (процедуру) проведення загальних зборiв та обрання членiв лiчильної комiсiї. 2. Про прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради, звiту Правлiння, звiту Ревiзiйної комiсiї. 3. Про затвердження рiчного звiту Товариства за 2016 рiк. 4. Про порядок розподiлу прибутку Товариства за 2016 рiк. 5. Про затвердження рiшень Наглядової ради. 6. Про попереднє схвалення значних правочинiв. 7. Про змiну мiсцезнаходження Товариства. 8. Про змiну типу та найменування Товариства. 9. Про внесення змiн та затвердження статуту Товариства. 10. Про внесення змiн до внутрiшнiх положень Товариства. За результатами розгляду питань порядку денного вирiшено: 1) Обрати лiчильну комiсiю в кiлькостi трьох осiб в складi, запропоно-ваному Головою Зборiв. Затвердити порядок (процедуру) проведення загальних зборiв, запропонований Головою Зборiв. 2) Прийняти до уваги звiт Правлiння, звiт Наглядової ради Товариства про роботу у 2016 р. Затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї. 3) Затвердити рiчний звiт Товариства за 2016 р. 4) Вiдмовитись вiд нарахування та виплати дивiдендiв, i направити чистий прибуток, отриманий Товариством у 2016 роцi у розмiрi 354 тис.грн. на покриття збиткiв минулих перiодiв. 5) Затвердити рiшення, прийнятi Наглядовою радою Товариства в перiод з 30.12.2016р. по 26.06.2017р. 6) Попередньо схвалити значнi правочини, якi можуть вчинятися Товариством протягом не бiльш як одного року з дати прийняття даного рiшення, характер яких пов'язаний з фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства, з сукупною граничною вартiстю 300 млн.грн. та iндивiдуальною вартiстю кожного такого правочину не вище нiж 50 млн.грн. 7) Змiнити мiсцезнаходження Товариства та визначити новим мiсцезнаходженням: Iвано-Франкiвська область, мiсто Iвано-Франкiвськ, вулиця Польова, будинок 8А. 8) Змiнити тип Товариства з "публiчного акцiонерного товариства" на "приватне акцiонерне товариство", у зв'язку з чим змiнити найменування Товариства з ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КАРПАТСЬКЕ УПРАВЛIННЯ ГЕОФIЗИЧНИХ РОБIТ" на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КАРПАТСЬКЕ УПРАВЛIННЯ ГЕОФIЗИЧНИХ РОБIТ". 9) Внести змiни та затвердити Статут Товариства у новiй редакцiї. Уповноважити Голову Правлiння Гуцула А.I. пiдписати нову редакцiю Статуту i здiйснити його державну реєстрацiю у визначеному чинним законодавством порядку. 10) Внести змiни та затвердити внутрiшнi положення Товариства у новiй редакцiї.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 15.12.2017
Кворум зборів** 88.682
Опис Питання порядку денного загальних зборiв акцiонерiв: 1. Про порядок (процедуру) проведення загальних зборiв та обрання членiв лiчильної комiсiї. 2. Про припинення Товариства шляхом його лiквiдацiї. 3. Про вiдкликання Правлiння та обрання Лiквiдацiйної комiсiї. 4. Про порядок проведення лiквiдацiйної процедури Товариства та про порядок i строк заявлення кредиторами своїх вимог. За результатами розгляду питань порядку денного вирiшено: 1) Обрати лiчильну комiсiю в кiлькостi трьох осiб в складi, запропоно-ваному Головою Зборiв. Затвердити порядок (процедуру) проведення загальних зборiв, запропонований Головою Зборiв. 2) Припинити дiяльнiсть ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КАРПАТСЬКЕ УПРАВЛIННЯ ГЕОФIЗИЧНИХ РОБIТ" (мiсцезнаходження: 76018, Iвано-Франкiвська обл., м.Iвано-Франкiвськ, вул.Польова, 8А, код за ЄДРПОУ 00138827) шляхом його лiквiдацiї у добровiльному порядку, передбаченому чинним законодавством України та Статутом. 3) Вiдкликати Правлiння Товариства в повному складi. Обрати Лiквiдацiйну комiсiю в складi: Голова комiсiї - Гуцул Андрiй Iванович, члени комiсiї - Корнiєнко Андрiй Миколайович, Кучер Степан Федорович. Надiлити Голову Лiквiдацiйної комiсiї Гуцула А.I. повноваженнями керiвника Товариства, передбаченими Статутом Товариства та чинним законодавством України. Визначити, що рiшення в лiквiдацiйнiй процедурi приймаються Лiквiдацiйною комiсiєю колегiально з усiх питань. 4) Затвердити порядок проведення лiквiдацiйної процедури Товариства, запропонований Гуцулом А.I. Встановити, що вимоги кредиторiв Товариства розглядаються протягом 2-х мiсяцiв з дня оприлюднення повiдомлення про прийняття рiшення про припинення Товариства та задовольняються у порядку черговостi, встановленому статтею 112 Цивiльного кодексу України.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 23.12.2017
Кворум зборів** 88.594
Опис Питання порядку денного загальних зборiв акцiонерiв: 1. Про порядок (процедуру) проведення загальних зборiв та обрання членiв лiчильної комiсiї. 2. Про скасування рiшення щодо припинення Товариства шляхом його лiквiдацiї. 3. Про вiдкликання Лiквiдацiйної комiсiї та обрання Правлiння Товариства. За результатами розгляду питань порядку денного вирiшено: 1) Обрати лiчильну комiсiю в кiлькостi трьох осiб в складi, запропоно-ваному Головою Зборiв. Затвердити порядок (процедуру) проведення загальних зборiв, запропонований Головою Зборiв. 2) Скасувати рiшення загальних зборiв акцiонерiв ПРАТ "КАРПАТСЬКЕ УГР", що вiдбулися 15.12.2017р., про припинення Товариства шляхом його лiквiдацiї у добровiльному порядку. Припинити лiквiдацiйну процедуру Товариства та вiдновити його повноцiнну фiнансово-господарську дiяльнiсть. 3) Вiдкликати Лiквiдацiйну комiсiю в повному складi. Обрати Правлiння Товариства строком на 3 роки по 22.12.2020р. включно в складi: Голова Правлiння - Гуцул Андрiй Iванович, члени Правлiння - Корнiєнко Андрiй Миколайович, Кучер Степан Федорович.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.